
Savage Epsilon
Dark Saison koji je odležan u drvenoj bačvi. Tokom odležavanja su ubaćene suhe šljive i suhe grožđice.
STIL: Imperial stout
Black and Blue je pivo s kojim smo se definitivno naučili biti strpljivi.
Dok smo iščekivali željene arome i okuse, ovaj nas je Imperial stout naučio kako se strpljenje uvijek isplati, a strpljivo čekanje ovoga je puta trajalo pune 2 godine. Black and Blue je kao i većina Imperial stoutova: što duže stoji, to je pivo bolje. Imperial stoutove pivovare najčešće odležavaju po godinu dana, ali kako bismo došli do željenog rezultata mi smo se kod Black and Bluea odlučili za odležavanje od čak 2 godine. Dobili smo super funky Imperial stout bobičastih aroma koji svojom pitkošću i jačinom od 11.2% doslovce obara s nogu.
Moramo napomenuti da je Black and Blue naknadno fermentirao s Brettom i borovnicama u drvenim bačvama u kojima je prije odležalo vino, tako da možete očekivati kiselo-funky-voćne arome, uz ugodan roasty-smoky finish.
Za super mesnate borovnice koje smo koristili u Black and Blueu zaslužan je Goran iz Crnog Luga. Njegov OPG Kod korita svoje borovnice uzgaja na potpuno prirodan način, bez tretiranja kemikalijama i nadohranjivanja.
Borovnice 150g/L
Brettanomyces, Lactobacillus, Pediococcus and something wild
11,2%
Dark Saison koji je odležan u drvenoj bačvi. Tokom odležavanja su ubaćene suhe šljive i suhe grožđice.
Savage Delta STIL: Mixed fermentation sour beer Konačno je došao red da zatvorimo prvu seriju s kojom smo se upustili u prekrasan svijet wild sour piva: naše Savagese. Nakon dugog
Saison sa dunjom koji je odležavao u bačvi od bijelog natur vina. Lagana voćnost i ugodna kiselina su prisutne u ovome kiselom pivu.
Savage Beta je crveni saison koji je odležavao u bačvi od Cabarnet Sauvignona.
Ovaj divljak krasi Flanders-like karakter.
Savage ALFA je Sour koji je odležavan u bačvi gdje je prethodno odležavalo bijelo vino.
Uvod u svijet Experimental sour beers
Pure Brett HASKAP STIL: Brett beer Nakon dugog procesa jedenja šećera i čekanja da okusi dođu do željenog nivoa, predivan kvasac poznatiji kao Brettanomyces konačno je odradio svoj posao. Pure
Funkicetic STIL: Wild sour Yo, VIP!! Let’s kick it!! Ice, ice funky! Funkicetic ice, ice funky! All right, stop! Collaborate and listen!!! Kraj 2022. godine odlučili smo završiti s pivom
Funk of the dark STIL: Mixed fermentation sour Imperial stout odležan u bourbon bačvi? Zvuči dobro? A što ako vam kažemo da smo u ovu bourbon bačvu ubacili još i
Frau Muller’s Sauerkirch Kuchen STIL: Mixed fermentation sour Frau Müller je Dunkelweizen kuhan još krajem 2020. godine, a zatim godinu dana odležan u barik bačvama. Nakon barika, pustili smo pivo
”Pure Brett” je serija piva koja je fermentirana samo sa Brettanomyces kvascem.
WeDontKnowWhatItIs ButItHasBlackberries STIL: Mixed fermentation sour Evo i našeg prvog blenda. Ovo pivo blend je svega i svačega. Njegovu polovicu čini prvi Duality, kuhan još 2020. godine, a druga polovica
Black and blue STIL: Imperial stout Black and Blue je pivo s kojim smo se definitivno naučili biti strpljivi. Dok smo iščekivali željene arome i okuse, ovaj nas je Imperial
”Pure Brett” je serija piva koja je fermentirana samo sa Brettanomyces kvascem. U ovaj Pure Brett smo dodali kisele višnje.
Ovo je naš prvi ”Pure Brett” u novoj pivskoj avanturi.
Duality STIL: Mixed fermentation sour beer Duality je naše novo pivo iz serije “Mixed fermentation sour beers”. Duality je u biti pivo koje nije pivo, ili pivo koje hoće biti
Pusa Bo(c)k STIL: Mixed fermentation sour beer BASE BEER: Bock Naša Bokerica dobila je novu verziju. Osim Aj(s) Bo(c)k koji je također nastao od Bokerice, Pusa Bo(c)k je totalno druga
Wild PeachQ je naš sour iz serije Experimental sour beers. Većim količinama breskva je dobivena ugodna voćnost te smo šečerom koji je prirodno prisutan u breskvama dobili izraženu kiselinu. Oprez! Samo za one koji zaista mogu podnjeti kisela piva.
Organiziramo rođendane, prve pričesti, krizme, krštenja, božićne domjenke, karmine…
Design by sonador.hr
Design by sonador.hr