Najam točionika

U našoj ponudi nudimo i najam točionika za razne evente, rođendane, privatne roštilje i ostala druženja.
Naši točionici imaju dvije pipe, tako da se mogu istovremeno točiti i dvije vrste piva.

Točionik je maleni aparat koji se lako može smjestiti na stol, a potom se počinje s istakanjem piva.

Nemaš iskustva s točenjem piva na točioniku?

Točenje piva na točioniku lagan je i jednostavan proces, a ukoliko u točenju piva nemate nikakvog
iskustva, naš će vas tim na licu mjesta rado podučiti.
Bačve u koje punimo naša piva obujma su 25 I i 30 l.

Što mi je sve potrebno za točionik?

Za korištenje našega točionika potrebni su vam struja, stol na kojemu će stajati točionik i žedno društvo. Svu opremu za naš točionik osiguravamo mi.

Oprema koja dolazi s najmom točionika: sam točionik, boca CO2, pivska bačva.

Najam naših točionika dostupan je na području grada Zagreba.

Najam točionika za craft pivo-pivnica i pivovara Mlinarica

Czech Style lager

Pivo zlatne boje, blagog herbalnog mirisa i ugodnog, sladnog okusa, kojem se poslije pridružuju fine hmeljne arome. Balans sladnog okusa i hmeljnih aroma. Lako se spoji s grahom s kobasicom, raznim gulašima, puricom s mlincima, pohanom piletinom, pohanim bukovačama i domaćim debrecinkama.
ALK: 5,4%
IBU: 33

Black Widow

Manjim udjelom prženoga slada dobivena je lagana gorčina i aroma kave, koju prate blage note karamele. Punije tijelo i kompleksan okus pružaju vam nezaboravno iskustvo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Lako se spari s beefsteakom, ramsteakom, lungićem na pjenici od kajmaka, zagrebačkim odreskom ili bučnicom.
ALK: 4,8%
IBU: 35

Vienna lager

4 vrste slada dale su ovome pivu jantarnu boju i jaku sladnu aromu. Osvježavajuće pivo, čiji okusi ostaju u ustima još dugo nakon svakog gutljaja. Nadopunjuje se s BBQ rebricama, pljeskavicom Mlinarica, sabljom Mlinarica, bečkim odreskom, pivskim kobasicama, štrudlom od višnje ili šljiva te većinom jela na žlicu.
ALK: 5,0%
IBU: 25

Bitter Kiss IPA

Intrigantne hmeljne arome avokada, manga i citrusa beskompromisno će ti usaditi goruću želju za novim gutljajem i namjeru da već sutra odeš na godišnji odmor. Odlično se slaže s BBQ krilcima, pivničkim grahom, špek filekima, pljeskavicom Mlinarica i ledenim vjetrom.
ALK: 6,7%
IBU: 76

American Pale Ale

U ovome pivu su utopljene dvije sorte američkih hmeljeva u većim količinama koje su nam dale fine cvjetne i citrusne arome koje se odlično nadopunjuju sa raženim sladom. Odlično paše uz pljeskavicu Mlinarica, ražnjiće Mlinarica, BBQ krilca, piletinu Mlinarica, domaće debrecinke ili čvarkušu.
ALK: 5,5%
IBU: 45