Savage Epsilon
Dark Saison koji je odležan u drvenoj bačvi. Tokom odležavanja su ubaćene suhe šljive i suhe grožđice.
STIL: Mixed fermentation sour
Imperial stout odležan u bourbon bačvi? Zvuči dobro?
A što ako vam kažemo da smo u ovu bourbon bačvu ubacili još i Brett i bakterije? Zvuči još bolje?
Da, ovaj Imperial stout, osim što je odležan u bourbon bačvi, zbog naše je radoznalosti također oplemenjen i našom kulturom ”divljih” mikroorganizama. Spomenutom nesvakidašnjom kombinacijom u ovome smo stoutu došli do dodatne dubine i kompleksnosti. Čak ga po stilu ni mi sami ne znamo definirati, no znamo da će ljubitelji ovakvih piva sigurno biti impresionirani.
Funk of the dark u svojoj lijepoj tami krije okuse i arome čokolade, vanilije, bourbona, kiselih višnja te suhog i bobičastog voća. Navedeni se okusi međusobno nadopunjuju i stvaraju ugodan balans koji vješto prikriva alkohol od 10%.
Ovakvo je pivo teško za ponoviti, stoga ulovi svoju bocu na vrijeme!
Kakao zrna
Brettanomyces, Lactobacillus, Pediococcus
Američki hrast
Čokolada, karamela, bourbon, vanilija, kisele višnje, suho voće, bobičasto voće
10,0%
Dark Saison koji je odležan u drvenoj bačvi. Tokom odležavanja su ubaćene suhe šljive i suhe grožđice.
Savage Delta STIL: Mixed fermentation sour beer Konačno je došao red da zatvorimo prvu seriju s kojom smo se upustili u prekrasan svijet wild sour piva: naše Savagese. Nakon dugog
Saison sa dunjom koji je odležavao u bačvi od bijelog natur vina. Lagana voćnost i ugodna kiselina su prisutne u ovome kiselom pivu.
Savage Beta je crveni saison koji je odležavao u bačvi od Cabarnet Sauvignona.
Ovaj divljak krasi Flanders-like karakter.
Savage ALFA je Sour koji je odležavan u bačvi gdje je prethodno odležavalo bijelo vino.
Uvod u svijet Experimental sour beers
Pure Brett HASKAP STIL: Brett beer Nakon dugog procesa jedenja šećera i čekanja da okusi dođu do željenog nivoa, predivan kvasac poznatiji kao Brettanomyces konačno je odradio svoj posao. Pure
Funkicetic STIL: Wild sour Yo, VIP!! Let’s kick it!! Ice, ice funky! Funkicetic ice, ice funky! All right, stop! Collaborate and listen!!! Kraj 2022. godine odlučili smo završiti s pivom
Funk of the dark STIL: Mixed fermentation sour Imperial stout odležan u bourbon bačvi? Zvuči dobro? A što ako vam kažemo da smo u ovu bourbon bačvu ubacili još i
Frau Muller’s Sauerkirch Kuchen STIL: Mixed fermentation sour Frau Müller je Dunkelweizen kuhan još krajem 2020. godine, a zatim godinu dana odležan u barik bačvama. Nakon barika, pustili smo pivo
”Pure Brett” je serija piva koja je fermentirana samo sa Brettanomyces kvascem.
WeDontKnowWhatItIs ButItHasBlackberries STIL: Mixed fermentation sour Evo i našeg prvog blenda. Ovo pivo blend je svega i svačega. Njegovu polovicu čini prvi Duality, kuhan još 2020. godine, a druga polovica
Black and blue STIL: Imperial stout Black and Blue je pivo s kojim smo se definitivno naučili biti strpljivi. Dok smo iščekivali željene arome i okuse, ovaj nas je Imperial
”Pure Brett” je serija piva koja je fermentirana samo sa Brettanomyces kvascem. U ovaj Pure Brett smo dodali kisele višnje.
Ovo je naš prvi ”Pure Brett” u novoj pivskoj avanturi.
Duality STIL: Mixed fermentation sour beer Duality je naše novo pivo iz serije “Mixed fermentation sour beers”. Duality je u biti pivo koje nije pivo, ili pivo koje hoće biti
Pusa Bo(c)k STIL: Mixed fermentation sour beer BASE BEER: Bock Naša Bokerica dobila je novu verziju. Osim Aj(s) Bo(c)k koji je također nastao od Bokerice, Pusa Bo(c)k je totalno druga
Wild PeachQ je naš sour iz serije Experimental sour beers. Većim količinama breskva je dobivena ugodna voćnost te smo šečerom koji je prirodno prisutan u breskvama dobili izraženu kiselinu. Oprez! Samo za one koji zaista mogu podnjeti kisela piva.
Organiziramo rođendane, prve pričesti, krizme, krštenja, božićne domjenke, karmine…
Design by sonador.hr
Design by sonador.hr