Sour Cake

STIL: Pastry sour
Tokom zimskih dana odlučili smo i dalje ostati vjerni našoj ljubavi prema kiselim pivama i napraviti prikladno zimsko kiselo pivo imena Sour Cake.
Molim? Ali kako je uopće moguće da kiselo pivo može biti ”zimsko”? E pa kod ovakvog soura je to itekako moguće.
Sour Cake je kettle sour koji napravljen sa hrpom Special B slada koji mu daje arome suhog voća, kakao zrnima koji mu daju finu čokoladno-desertnu notu, višnjama koje fenomenalno zaokružuju sve skupa i naravno tonkom jer jednostavno volimo tonku, a i odlično paše u desertnim pivama.
Da Sour Cake vuče još više na zimsku stranu i da izbalansiramo kiselinu ubacili smo i laktozu tako da je ovo zapravo naš prvi Pastry Sour.
Sour cake je naša Schwarzwald torta u čaši

Voće

Višnja

Dodaci

Kakao zrna, tonka i laktoza

ALK

6,2%

Sour cake Mlinarica
Mlinarica sour cake