Billy the kid

STIL: American strong ale

Predstavljamo vam pivsku priču ”Wild West: Billy’s story”!

 

U ovoj seriji ćemo vam ispričati kako je Billy the Kid već do svoje dvadeset i pete godine postao tako legendaran i slavan, kakav je život živio i je li stvarno bio tako problematičan i nemilosrdan kakvim ga se opisuje.

Billy je vani i pucnjava može započeti!

Odmetnik s Divljeg zapada, ili odmetnik iz Mlinarice?

Kakav god bio, jedno je sigurno: on je bjegunac, razbojnik i odmetnik; nepredvidiv je, hrabar i opak. Rođenome za pucačinu i probleme, ovome odmetniku svako oružje leži u ruci, bio to revolver ili puška. Billy zna baratati svime, zato se pazi da te ne iznenadi jer on do tebe dolazi brzo i lukavo. A kada dođe, on puca i puca, i svakog obara s nogu jer on je jak američki revolveraš koji je sada vani!

Može li netko zaustaviti ovog odmetnika? Koje je njegovo pravo ime i zašto stalno bježi? To još ne znamo ni mi pa zato prati priču o Billyu jer on se susreće s mnogo opakih i mutnih likova.

Billy the Kid je na prvu djelovao nježno, razigrano, šarmantno, zabavno, pa čak i slatko, no nakon nekog vremena Billy pokazuje svoje pravo lice, a ono je nemilosrdno, varljivo i opako, baš kao i ovo pivo!

Ovo je American Strong Ale koji ispod svoje slatkoće i okusa suhog voća krije alkohol od 10.6% i ne štedi nikoga pred sobom. Jer ipak je on Billy the Kid!

To be continued…

 

Glavne Arome

karamela, suho voće, grožđice, tostirani kruh, slad, toffee

ALK

10,6%