Vossaaapa

STYLE: Pale Ale – New England / Hazy

VOSSAAAPa?!?!
We utilized Voss Kveik strain for this fermentation, but at a low 22-23°C, gaining some lovely Kveik esters without them being overly dominant. That left some room for Citra and NZL32-2 shine through as well, with plenty of aroma and just a slight touch of bitterness since it was only Whirlpool and dry hop additions of both. Haziness is both
Ovaj kveik pale ale je najbolje za opisati kao juice sa umjerenim postotkom alkoholai svilenkastim tijelom.
Voss kvasac koji je odgovoran za super voćnu aromu i prave karakteristike svakog norveškog kveika odradio je jako dobar posao u VOSSAAAPa-i.
Fermentiran na malo nižoj temperaturi kako voćni esteri nebi prevladali i dominirali nad hmeljevima, Citrom i NZL 32-2 koji su da li super support Voss kvascu i nadopunili se sa zobi.
Super juicy, svilenkasto, ugodno i balansirano.

HOPS

Citra, NZL 32-2

ABV:

5,0%